Velkommen

Velkommen og tillykke med graviditeten.Vil du scannes af uddannet sonograf og jordemoder med passion for graviditet og det ufødte barn? Og ønsker du kun, at betale for det du reelt får? Så er du kommet til det helt rette sted. Her finder du forbrugervenlige priser, ekspertise i topklasse, og du får altid en omsorgsfuld, empatisk og respektfuld behandling.


På de følgende sider finder du information om (næsten) alt i forbindelse med scanning af din baby hos Barn i vente

Skulle du alligevel have et spørgsmål, efter at have bladret i menuen, er du velkommen til at sende en mail, så svarer jeg hurtigst muligt. 

Det er dog en stor hjælp, at du selv læser informationen på denne og de næste sider, inden du henvender dig med spørgsmål. Dette fordi jeg oplever, at det der spørges om, som oftest, er at finde i teksten.

Vi kan på den måde sammen holde scanningsprisene nede, da scanningsprisen ikke skal indeholde sekretær-timer. Jeg har i tråd med det ligeledes indskrænket betalingsmulighederne, så scanningspriserne ikke skal indeholde abonnement til mobilepay-business eller dankortterminal. Herved betaler du (stort set) kun for scanningen og den professionelle ekspertise. 

Betalingsmulighederne er: Kontant eller bankoverførsel -læs mere under fanen "betaling"


Du finder Barn i vente helt bagerst i børneudstyrsbutikken "ØnskeBørn", her finder ud også toilet, og venteværelse hvor det er muligt at forsyne dig og dine gæster med en kop kaffe eller te.


Du må medtage gæster i alle aldre, og alle dem du ønsker. Vær dog opmærksom på at tiden det tager at "installere" dem, går fra din scanningstid.

Der må kun filmes i lokalet, hvis det er aftalt med sonografen. 


Er du medlem af sygeforsikring "danmark", gives der tilskud ved besøg i klinikken af mere end 40 minutters varighed jf. gældende regler. 


På de følgende sider kan du læse om, hvilke scanninger der tilbydes, og hvad de indeholder. Endvidere oplyses om priser, betalingsmuligheder og giver dig mulighed for at booke en scanning.


Jeg glæder mig til at møde dig, og jeg vil bestræbe mig på at give dig en god og mindeværdig oplevelse.

Hjertelig velkommen.